Maria

BLI FRI FRÅN DET SOM HINDRAR DIG!


Hej! Jag heter Helena Swane och jag hjälper kvinnor och män att lösa upp underliggande känslor och trauman som påverkar livskvalitén och skapar stress i vardagen. Med hjälp av Mindful Tapping kommer vi åt och läker det som satt sig som känslomässiga blockeringar. Jag är certifierad Mindful Tapper och hjälper dig att komma i kontakt med din inre styrka och bli fri från stress, oro och rädslor!

Mitt arbete grundar sig i att vår yttre verklighet är en spegling av vårt inre tillstånd och att du skapar ditt liv inifrån och ut. Du har förmågan att påverka hur du mår och du kan skapa förutsättningarna till att leva det liv du vill leva. Jag guidar och bemöter dig där du befinner dig i livet just nu. Med hjälp av Mindful Tapping och andra energiövningar får du hjälp att lösa upp det som ligger till grund för det som du upplever som problematiskt.

Jag finns på plats här på Holi i Göteborg och du kan även boka sessioner på distans via min digitala mottagning.MINDFUL TAPPING


Mindful Tapping är ett fantastiskt självhjälpsverktyg som hjälper vid allt från svårare trauman till mer vardagliga problem. Det är en trygg och samtidigt effektiv metod där du får möjlighet att möta dig själv och det du bär inom dig på ett mjukt och varsamt sätt. Det hjälper dig att komma åt, lösa upp och läka det som ligger till grund för symptom som:

Stress
Oro
Rädslor
Begränsande tankemönster
Att inte komma vidare, att sitta fast
Ångest
Fobier
Prestationsångest
Sockerberoende
Utmattningssyndrom
Problematik i relationer
Smärta i kroppen
Problem med vikten m.m.


Genom att knacka på olika punkter på kroppen får du hjälp att nå in till ditt undermedvetna och lösa upp känslomässiga blockeringar. Det gör att du kan komma i kontakt med den du verkligen är och även vara i kontakt med din unika kraft och inre styrka! När du blir fri från dina blockeringar och negativa mönster kan du verkligen börja skapa det liv som du vill leva!


”Jag blev professionellt mottagen och introducerad inför tapping sessionen. Helena fick mig att slappna av och känna mig trygg, vilket medförde att jag kunde gå djupare in i det som visade sig vara det som blockerat mig. Jag hade längre tid haft svårt att få nedskrivet en introduktion om mig själv. Genom tappingen kom jag djupare och djupare i kontakt med saker från mitt förflutna som bidragit till blockeringen. Efter sessionen satte jag mig och skrev utan större problem! Jag rekommenderar varmt Helena, en förstående, glad, professionell person. En fantastisk metod som kan användas närsomhelst.”

~ Mikaela Lindståhl


"Att få behandling av Helena Swane var mycket givande för min kropp och mitt sinne. Redan efter första behandlingen kände jag stor skillnad och dessutom fick jag med mig verktyg att använda mig av i stressiga situationer. Alla borde prova Mindful Tapping hos Helena, hon är grymt duktig på detta!"

~ Johanna Bjurström


”Har fått uppleva en av de bästa terapi- sessionerna i mitt liv, blev fullt uppmött, speglad i det jag själv önskar sända ut som coach. Kan varmt rekommendera tappning med Helena Swane, hennes sätt att hålla utrymmet från hjärtat fyllt av så mycket kärlek bäddade in mig i himmelsk trygghet.”

~ Cia Järvenpää
PERSONLIGA KRISTALLOLJOR

Jag har alltid älskat att jobba med eteriska oljor och kristaller! Eteriska oljor är en helt naturlig produkt, de är livskraften från växter och plantor, något som moder jord har gett oss för att hjälpa oss må bra. De jobbar på cellnivå på grund av att de är fettlösliga och har en så pass liten molekylstruktur. Det bästa är att de är i kontakt med vårt undermedvetna då de når in i den limbiska delen av hjärnan innan frontalloben hinner uppfatta vad som händer. Det gör att dessa oljor hjälper oss att lösa upp det som ligger som blockeringar i vårt undermedvetna.

När du kommer till mig så har du möjlighet att köpa din unika personliga kristallolja framtagen specifikt för dig. Jag skapar din olja utifrån vad som kommer upp under din session plus vad jag känner in intuitivt. (Vänligen notera att dessa oljor endast går att köpa i kombination med en eller flera sessioner.)

Oljorna tas fram med mycket omtanke, kärlek och ljus. Din olja laddas även med kristaller och healing energier. Ingen olja är den andra lik, alla är helt unika i sina kompositioner och energier.

Din olja hjälper dig att på hemmaplan fortsätta jobba med att lösa upp det som du behöver hjälp med för att kunna stå i din kraft och vara i kontakt med din inre styrka!

Let your inner light shine!


”Min personliga kristallolja som Helena gjorde till mig är som en flaska magiskt stjärnstoff, doften är gudomlig och energin obeskrivlig. Jag tar den med mig överallt och bara en liten droppe ger mig ökad energi och en power boost. Jag bara älskar min personliga olja.”

~ Ava Englund
HELENA SWANE

* Certifierad Mindful Tapper via Center för Energipsykologi
* Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut via Holistic Health Academy 
* Certifierad Raw Life Educator via Erica Palmcrantz 
* Certifierad Raw Nutrition Program via David Wolfe 
* Certifierad Angel Card Reader via Doreen Virtue och Radleigh Valentine 
* Certifierad Pure Energy Healer via Mark Bajerski 
* Certifierad Access Consciousness Bars PractitionerKontakt:

Helena Swane
Mail: info (at) helenaswanebyheart.se
Facebook: www.facebook.com/helenaswanebyheart
Hemsida: www.helenaswanebyheart.se


Observera: vid mail, byt ut (at) mot @ och skriv ihop utan mellanslag.Helena Swane

Energiterapi

Mindful Tapping

Personliga Kristall oljor