Mitt arbete med att hjälpa andra och deras välmående har sin grund i att vår yttre verklighet är en spegling av vårt inre tillstånd. Att vi skapar vårt liv inifrån och ut. Du har förmågan att påverka din hälsa och du kan skapa förutsättningarna till att leva det liv du vill leva. Jag hjälper och guidar dig fram med hjälp av verktyg som rawfood, livsstilsförändringar, energibehandlingar så som Access Bars och Healing samt eteriska oljor så din kropp kan komma i balans och få möjlighet till självläkning. Sedan lång tid tillbaka har jag varit fascinerad av hur vi påverkas av vår kost, vår livsstil samt våra tankar och hur vi med hjälp av det kan ändra och förbättra hur vi mår. Utifrån det kommer min passion och drivkraft att hitta verktyg för att må så bra som möjligt och för att hjälpa dig att hitta din väg till den bästa hälsan!

 

Certifierad Raw Life Educator via Erica Palmcrantz

Certifierad Raw Nutrition Program via David Wolfe.

Auktoriserad Hälso och Livsstilscoach via Johanna Bjurström Academy.

Certifierad Pure Energy Healer via Mark Bajerski.

Certifierad Access Consciousness Bars Practitioner

 

Hos mig är du varmt välkommen att boka in dig på följande:

 

PERSONLIG RAWFOOD INSPIRATION

Om du vill få in mer grönt i din vardagskost, få mer energi, stärka ditt immunförsvar eller komma i kontakt med dig själv så är rawfood en fantastisk hjälp på vägen! Personlig Rawfood Inspiration är för dig som vill ha hjälp med hur du på ett enkelt sätt kan komma igång med rawfood. Vi utgår från dina behov och önskemål och tar fram en personligt anpassad plan för hur du kan få in rawfood i din vardag på din nivå. Du får även informationsmaterial och recept.

 

HÄLSO- OCH LIVSSTILSANALYS

Med hjälp av olika analysverktyg tittar vi på var du befinner dig hälsomässigt just nu samt vilka mål du har vad gäller din hälsa och livsstil. Vi jobbar tillsammans med olika hälsonycklar som t.ex. optimal näring, motion och rörelse, minimera inflammationer, sömn, andningsövningar och mentala mönster. Hälsonycklarna hjälper dig att förbättra din hälsa på ett hållbart sätt och för att du skall nå dina mål. Vi utgår från vad som fungerar för dig i din vardag. Om du behöver extra näring så hjälper jag dig att hitta de näringstillskott som passar just dig.

 

ACCESS CONSCIOUSNESS BARS BEHANDLING

Access Bars är en behaglig energibehandling där man jobbar med lätt beröring på 32 olika punkter på huvudet. Behandlingen hjälper till med att frigöra tankar och känslor som håller oss fast i gamla mönster och ger oss istället utrymme till vår sanna potential. Behandlingen jobbar holistiskt med både kropp, tanke och själ. Den är en bra hjälp för t.ex. stress, problem med sömnen, att stilla tanke-bruset i huvudet, att få bort blockeringar och när man vill skapa mer möjligheter i sitt liv. Många upplever att livet känns lättare och mer glädjefyllt efter en Access Bars behandling.

 

PURE ENERGY HEALING

Det här är en traditionell form av healing som energimässigt går in och jobbar precis där du behöver det. Med healing hjälper vi kroppen att läka sig själv. Den balanserar upp där det finns eventuella obalanser och kan hjälpa dig att lösa upp både fysiska, känslomässiga och mentala blockeringar. Healing är t.ex. en fantastisk hjälp under perioder då du har mycket stress i ditt liv.

 

Hos mig kan du även köpa:

 

ETERISKA OLJOR

Dessa härliga oljor kan vara till en stor hjälp för att läka både fysiska och känslomässiga områden. Jag jobbar med dōTERRA’s oljor som håller en världsledande kvalitet med helt rena och naturliga produkter. Du kan använda oljorna separat eller blanda dem utifrån just dina behov. Själv använder jag mina oljor dagligen och du kan använda dem genom att t.ex. andas in doften eller genom att smörja in oljan på kroppen. Då de håller en sådan hög kvalitet kan du även använda flera av oljorna invärtes. Oljorna är en fantastisk hjälp för att komma åt och jobba med det vi behöver på ett behagligt och säkert sätt.

 

 

 

Kontakt:

Helena Swane

0708-626739

rawfoodbyheart (at) gmail.com

www.facebook.com/rawfoodbyheart

 

Observera: vid mail, byt ut (at) mot @ och skriv ihop utan mellanslag.

 

 

 

 

 

 

Helena Swane

Personlig Rawfood Inspiration

Hälso- och Livsstilscoach

Access Bars Behandling

Pure Energy Healing

Eteriska oljor

 

Maria