Intresset för naturlig hälsa väcktes för över 20 år sedan när jag utbildade mig till djurhomeopat. Sedan dess har jag dedikerat mitt liv till att utveckla mig inom det ”alternativa” samt att jag valt att själv alltid välja naturligt och helhetligt så långt som det möjligt går. Mitt mål är att arbeta MED kropp och själ och inte mot den. Intentionen är att möta dig där du är och hitta det bästa möjliga för dig!
Jag har jobbat många år i hälsokost/ekobutik samt gått på diverse föreläsningar med mycket fokus på kvinnohälsa, kurser och mycket egenvård med många alternativa behandlingar så jag har en bred kunskap och erfarehet av holistisk behandling och den personliga utveckling det medför.

Utbildad Massageterapeut sedan 2015 och har genomgått kurser i bla Asiatisk Yogamassage, Gua sha, Holy fire Reiki, Healing och Homeopati för människor klar 2012.

Det kommer naturligt att låta intuitionen guida mig och vid massage/kroppsbehandling låter jag händerna ”jobba för mig” i ett obehindrat flöde för bäst resultat.

Du är varmt välkommen!


Mina behandlingar;

Intuitiv helande massage: Massage med healing där jag låter min intuition och mina händer jobba fritt där det behövs som mest. Du kan välja om du vill ha med eller utan eterisk olja.

Gua sha; ”Skrapmassage” -en kinesisk metod som jobbar med att skrapa upp stagnation i muskler samt stimuleram akupressurpunkter som sätter igång energiflödet.

Yogamassage : Egentligen ”Asiatisk yogamassage” som är en massage inspirerad från thaimassage där behandlingen sker på golvet med kläder på.

Behandlingen; En holistisk behandling där jag skräddarsyr och använder gua sha, massage, koppning, healing och homeopati efter dina behov och önskningar.
Kontakt:

Helena Jonasson
Mail: info (at) helnojd.nu

Mobil: 0728798224


Observera: vid mail, byt ut (at) mot @ och skriv ihop utan mellanslag.Hemsida:


helnojd.nu


Bokadirekt:

helnöjd 


Instagram:

@helnojd


Helena Jonasson


-Intuitiv helande massage 

-Asiatisk Yogamassage
-Gua sha


-Behandlingen