Linda

Linda Soldottir Stridh


Esoterisk Rådgivning

Kroppsterapi & Healing

Rörelseterapi, Yoga & Meditation

Regressionsterapi  QHHT™

Sedan långt ned i barndomen har jag intresserat mig för personlig utveckling och livet som företeelse. Tidigt blev teatern min forskningsstation, där jag genom rolltolkningens metoder blev invand med att ställa mig själv frågor som ”vem är jag” och ”var kommer jag ifrån".  Jag började även utforska kroppen som uttrycksmedel genom den fysiska teaterns metoder och genom dans- och rörelseträning.


Förutom att jag certifierat mig som Friskvårdsterapeut, Esoterisk Rådgivare och yogalärare, har jag passat på att vara upptäcktsresande i livet och har letat lärare i flera olika länder och traditioner. I Peru hamnade jag i kontakt med uråldrig kunskap genom Qeroindianerna och jag initierades i andinsk inkatradition. Jag lärde mig användbara metoder för hur jag kunde stärka upp min egen energi och livskraft genom naturen och naturelementen. Något som blev en sann vändning för mig då jag en tid innan hade kraschat in i väggen.


Hälsa - Ohälsa

Många gånger vet vi mycket väl varför vi hamnat i obalans med vår hälsa och har egentligen lösningen till hur vi skall hantera det hela för att komma tillbaka. Eller åtminstone till hur vi borde göra. Kanske det enda vi behöver just då är stöd, guidning och vägledning för att komma framåt. Men - Ibland ligger roten till vår ohälsa i det fördolda; i det undermedvetna, och det känns omöjligt för oss att förstå hur vi skall ta itu med det hela. I dessa fall kan metoder som går förbi vår "tänkande hjärna" komma väl till pass.


Genom kinesiologisk diagnostisering och muskeltestning kan jag låta din kropp, istället för ditt mentala sinne få ge svar på vad den behöver och via regressionsterapi kan jag hjälpa dig att komma åt vad som göms i ditt inre.


Kroppen har verkligen en helt egen, och fantastisk, intelligens och vårt undermedvetna är en sann magisk plats, där så otroligt mycket kunskap finns att hämta!BÄSTA KLIENTER!

JAG HAR INGEN MÖJLIGHET ATT TA EMOT NYA KUNDER JUST NU.

MAILA MIG GÄRNA OM DU VILL BLI KONTAKTAD

NÄR JAG ÖPPNAR UPP MIN BOKNINGSKALENDER IGEN Kontakt:


Linda Soldottir Stridh

E-post: linda (at) holi.nu


Observera: vid mail, byt ut (at) mot @ och skriv ihop utan mellanslag.