Maria

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har sadlat om från att vara anställd som civilingenjör till att driva eget företag inom hälsa och ekologi. Mitt fokus ligger på en livsstil i samklang med allt som omger oss, att välja det naturliga och i möjligaste mån eliminera onödiga gifter som finns i mängder av produkter i vår vardag. En viktig del av detta är också att välja behandlingsmetoder som inte ger biverkningar eller sprider icke nedbrytbara ämnen i vår natur. Den konventionella vårdens behandlingsmetoder kännetecknas tyvärr i dag av båda dessa egenskaper.

 

Jag har en gedigen utbildning i homeopati och behandlar såväl människor som djur. Jag ger också behandlingar med en manuell metod för att hjälpa människor minska stressymtom och värk i nacke och axlar, rygg och höftparti. Metoden heter Horstmannteknik och har sitt ursprung i Australien. Medan du ligger påklädd och avslappnad på massagebänken jobbar jag med rörelser, bl.a. i ditt axel- och höftparti och kombinerar detta med att behandla ett antal energipunkter på kroppen. Med denna metod kan jag också behandla djur.

 

Jag jobbar också med kosmetisk akupunktur. Behandlingen stimulerar hudens kollagen- och keratinproduktion genom ökat blodflöde, vilket ökar spänsten i ansiktets hud och muskler. Medan du ligger på massagebänken sätter jag akupunkturnålar på bestämda ställen i ditt ansikte och hårfäste samt eventuellt kombinerar efter ditt önskemål med ytterligare nålar på punkter som du vill åtgärda. Sedan ligger du kvar med nålarna och slappnar av till musik i ca en halvtimme, varefter jag avslutar med att behandla ditt ansikte med ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

 

För mig är det oerhört stimulerande att utvecklas vidare, därför har jag alltid något projekt på gång. Just nu utbildar jag mig till Su Jok terapeut. Metoden bygger på de bästa delarna av akupunktur, zonterapi och ayurveda samt en vidareutveckling av dessa. Den har funnits i Sverige ca 20 år och är ett bra komplement till både homeopati och Horstmannteknik.

 

Jag är också nyfiken på frekvensterapi och det är mycket troligt att den kommer att finnas bland mina behandlingar i framtiden.

 

Läs gärna mer om mina behandlingar på www.halsokraften.se

 

Jag har också en webbutik där jag säljer egentillverkade orgoniter som omvandlar negativ, skadlig energi från olika strålningskällor till en positiv energiform som är gynnsammare för oss, se www.orgonitshop.se. Kommande produkter i webbutiken blir egentillverkat kolloidalt silver och importerade orgonitsmycken.

 

Jag är återförsäljare av Maria Åkerbergs ekologiska produkter och ägnar mig gärna åt biodling.

 

 

Kontakt:

Maria Torvad

Tel: 0700-916590

info (at) halsokraften.se

www.halsokraften.se

 

Observera: vid mail, byt ut (at) mot @ och skriv ihop utan mellanslag.

 

 

 

 

 

 

Maria Torvad

 

Qi-Terapi

Homeopati

Horstmannteknik

Kosmetisk akupunktur