“There is a voice that doesn’t use words. Listen.”
RumiHej!
Jag är lärare i grunden men har de senaste 10 åren ägnat mig åt personlig utveckling och medvetenhetsträning på olika sätt. Jag har utbildning i bl.a. professionell coachning, dearmorering och frigörande andning. Jag har också jobbat i många år med samtalsstöd och kroppsterapier. Framför allt jobbar jag med att hjälpa andra att komma i kontakt med det som rör sig på ett djupare plan, spänningar eller känslor som byggts på i kroppen som behöver släppas ut. Jag jobbar framför allt genom att göra övningar via andning, röst, rörelser och massage men också med kraftfulla frågor. Frågorna jag ställer kommer via intuition och svaren har bara du som klient. Stort fokus är på det som inte sägs genom ord utan genom det kroppen signalerar.


Att leva hälsosamt
Den moderna människan har glömt hur vi lever i kontakt med kropp och själ. Vi tror att vi är våra tankar som ofta handlar om oro, stress o ångest över hur vi ska klara vår försörjning, undrar vad andra tycker om oss, undrar om folk kommer på att jag inte klarar mitt jobb eller vad det nu är. Tankar blir till känslor, känslor triggar stress o ångest som i sin tur bygger upp spänningar i kroppen som kan leda till kroniska tillstånd. Vi har successivt tvingats in i liv där vi aldrig stannar upp och lyssnar till kroppen. Kroppen vet precis vad den behöver och vad den inte mår bra av. Den ger signaler som vi kan lära oss att känna igen och gör vi det kan vi ta hand om de behov vi har och därmed göra oss av med stress, oro och spänningar som satt sig i kroppen. Detta vi behöver göra regelbundet.


Jag har själv upplevt hur jag i många år stängde in mina känslor och inte vågade ge uttryck för vad jag behövde eller ville. Det gick så långt att jag glömde av hur det kändes i kroppen att vara glad, arg eller ledsen. Jag levde som i en grå dimma. Det kändes som jag stod vid sidan av vägen där livet pågick och jag stod bara o tittade på. Jag deltog inte själv. När jag började min inre resa började jag upptäcka att det fanns känslor djupt därinne. En terapeut sa till mig, Peter, du är ju en känslomänniska! Det tog lång tid innan jag trodde på de orden. Ju mer jag jobbade med min kropp fick jag upplevelser som gjorde det uppenbart att jag hade mycket spänningar i kroppen och till slut upptäckte jag att det skedde förändringar i min kropp allteftersom spänningar släppte. Min röst blev djupare o stabilare, jag blev mjukare o rörligare i hela kroppen och jag kunde t.o.m. säga till min spegelbild att jag älskar mig själv och min kropp!


Om du kommer till mig kan jag hjälpa dig att komma i kontakt med din kropp och ge dig stöd i att hitta dina egna svar. Alla svar du behöver finns inom dig. De bara väntar på att du ska börja lyssna.

Välkommen!


Läs mer om varje behandling på www.feelforce.seKontakt:

Peter Forsberg
Tel: 0708 924708


E-post: peter (at) feelforce.se
www.feelforce.se


Facebook:

FeelforceObservera: vid mail, byt ut (at) mot @ och skriv ihop utan mellanslag.

Peter Forsberg

Dearmorering/Frigörande andning

Bodycoaching, life coaching

Intuitiv massage

Biodynamic rebalancing
Tantrasession