Regina Sundell


Massage

Regndroppsmassage

Hypnos

Jag heter Regina Sundell och är 51år.

Mitt stora intresse för att läka kropp, själ och sinne under de sista 20 åren har resulterat i många kurser och utbildningar, de flesta för att läka mig själv och komma i inre och yttre balans.

Har sett det som en självutveckling att utforska mitt inre och släppa på det som inte längre behövs.

Vi behöver alla vara i total balans för att finna den inre frid vi så väl behöver.

De behandlingar som jag för närvarande ger är Hypnos och Regndroppsmassage.


Hypnos:


I mina hypnosbehandlingar vill jag gå på djupet och förbi egot som gärna sätter stop för oss själva. Ofta p.g.a. rädslor som kan vara svåra att möta.

Under hypnosen talar inte klienten och jag med varandra utan vi kommunicerar med olika tecken. Man behöver alltså inte vara orolig att det ska komma fram något man inte vill.

Jag leder personen genom sessionen och tillbaka igen. Man är i djup avslappning men ändå medveten om vad som händer.

Vi har alla vetskap inom oss vilka resurser som vi ska använda för att lösa det vi vill. 

Vanliga behandlingar kan vara att släppa på rädslor, känsloblockeringar, bryta en livssituation, sluta röka eller liknande.

Sessionen tar ca 1-1,5 timma.


Regndroppsmassage:


Regndroppsmassage är en mycket kraftfull och mjuk teknik. Den använder sig av de virusdödande, bakteriedödande och antiinflammatoriska effekterna hos utvalda eteriska oljor för att skapa en möjlighet för kroppen att upprätta och bibehålla en frisk rygg och nacke. Under mer än 20 år har Regndroppsteknik använts för att förbättra eller rätta till många fall av skolios, kutrygg och kroniska ryggsmärtor.

Man släpper på gifter som lagrats i kroppen och kan sätta igång läkningsprocesser som pågår i månader. Den förbättrar livet ur alla aspekter, fysiskt, mentalt och känslomässigt. 

Ofta lindras en hel rad problem vid en enda behandling.

Användandet av outspädda eteriska oljor följer den franska modellen för Aromaterapi. Detta är den mest utbredda och använda modellen för aromaterapi i världen.

Totalt använder jag 9 olika eteriska oljor och 2 massageoljor. Alla oljor är tillverkade av ekologiskt odlade växter eller vilda växter.

Eteriska oljor är en av de mest kraftfulla medlen mot infektioner i vävnaderna och ett effektivt redskap för att ge kroppen möjlighet att läka inifrån genom att applicera eteriska oljor utvändigt.

Tekniken med fjäderstrykningar härstammar från Lakotaindianerna som använt den under många generationer.

Behandlingen tar ca 1 timma


Kontakt:

Regina Sundell

Tel: 0706-578879

E-post: regina (at) holi.nuObservera: vid mail, byt ut (at) mot @ och skriv ihop utan mellanslag.